Zondag 7 oktober hebben we verzameld bij Kees om hierna te vertrekken voor ons optreden. Na wat passen en meten met onze instrumenten konden we vertrekken naar Montfoort waar we deze middag werden verwacht op het Pret in het park festival. Nadat we hier aangekomen waren konden we genieten van verschillende kappellen. Ook waren er volop spellen voor de kinderen en genoeg eten en drinken. Toen waren wij voor de eerste ronde aan de beurt, heerlijk in de zon. Nadat we ons eerste blok hadden gespeeld hebben we lekker gegeten en gedronken om hierna aan onze 2e ronde te beginnen. Hier hebben we een van onze nieuwe nummers Uptown funk gespeeld. De muziek zat er lekker in en er waren een aantal verassende danspasjes. Nadat alle kapellen 2 rondes gespeeld hadden was het tijd voor de finale. Met alle kapellen 2 nummers samen spelen. Liever te dik in de kist en ik haal alles uit het leven. Een aantal van ons hebben hieraan meegedaan, een aantal liepen de polonaise en een aantal zongen de nummers mee. Hierna was de middag ten einde en zijn we voldaan van een gezellig middag richting huis gegaan. Dion, bedankt voor het muzikaal ondersteunen op de bas. 

 

 (Met dank aan Suzanne voor het verslag)