Het was al rond 9.00 uur dat we bij Kees verzamelde waarna de auto`s ingedeeld werden om via Den Bosch Patty op te halen om op tijd in Schijndel te komen. Het festival begon al om 11.00 uur waar tegelijk ook een jaarmarkt gehouden werd die toen al gezellig druk was. Na ons gemeld  te hebben waren we ruim op tijd voor het eerst optreden dus eerst genieten van het zonnetje met een cappuccino of een ander drankje. Tussen de optredens zat elke keer ongeveer een uur die dan door een artiest opgevuld werd. Om 11.30 uur mochten we ons muzikale blok ten gehore brengen dit was tegelijk de vuurdoop van Suzan die voor de eerst keer spelend mee ging. Daarna  mochten we gaan lunchen, die goed geregeld was met soep, broodjes, koffie, thee, melk etc. waarna de magen gevuld waren op naar het volgende podium waar een zanger het publiek vermaakte en die wij ook begeleide met de nodige dansmoves en polonaises en daarna met het 2de blok het overnamen van de artiest. Hierna naar het podium met de Duitse inslag (lees bier) en na een bierproeverij gevraagd werd een leuk stukje muziek te maken. Bij podium 4 kregen we nog meer bezoek van fans en er waren er al die de hele dag meegingen ook kregen we leuke reacties van de andere bands die er waren. Het laatste podium waar een vol terras bij was en waar de nodige snacks te verkrijgen waren nog een keertje alles gegeven waarna we naar de verzamelplaats gingen waar de prijsuitreiking werd gehouden. Hier haalden we een verdienstelijke gedeelde 4e plaats waarna we weer op huis aangingen. Het was weer een gezellige zonnige en muzikale dag waarna we nog onze vaste afsluiter deden; eten bij De MAC.

(Met dank aan Kees voor het verslag)