Zaterdag 7 April zijn wij naar Drunen afgereisd voor een gezellige avond bij Kapellenfestival Trammeltammel.

Door wat afwezige leden hadden wij deze avond 3 medemuzikanten mee gevraagd om met ons samen te spelen.

Om 20.00 uur was de aftrap van de avond en kon het feest beginnen, verschillende bandjes gingen ons voor en wij konden ons vermaken met een drankje, hapje en praatjes voordat wij zelf aan de beurt waren om 23.30 uur.

De jaarlijkse loterij was ook dit jaar weer een groot succes, zo kunnen we weer een leuke film kijken, muziek luisteren via een speaker en een mooie puzzel maken en niet te vergeten het kwartetspel die deze avond meteen is gebruikt.

Toen was het tijd om onze eigen klanken te laten horen, de spullen werden gepakt de glaasjes nog even gevuld en spelen maar. Zo viel ons recentelijk nieuwe nummer Bon Jovi Medley erg in de smaak bij het publiek uit verschillende hoeken werd er luidkeels mee gezongen door jong en oud. De Foute Medley blijft een gezellig nummer en ook bij dit nummer zong iedereen gezellig mee. Na ons kwamen nog 2 bandjes en was de avond weer voorbij.

Namens de Koele Band willen wij, Eelke schellekens, Dion van Wanrooij en Erik van Wingerden bedanken voor de muzikale klanken en de gezelligheid van deze avond.

(Met dank aan Kimberley voor het verslag!)