Jaja, 11 Maart was het weer zover, ons jaarlijkse uitje naar Poperinge! ’s Morgens om half 10 verzamelen, voor sommigen was het vroeg voor op de zondag, voor sommigen was het uitslapen!

Na een busreis van ongeveer 3 uur waren we dan eindelijk daar! Het zag er wat bewolkt uit, maar eenmaal op het terras (uit de wind) begon dan toch de zon te schijnen. Na genoten te hebben van de muziek van ’t Simpelfonisch Orkestje en de Kaaikrakers hebben ook wij wat nummertjes laten horen om vervolgens de optocht te lopen. 

We waren nog maar net klaar met het lopen van de optocht en het begon te regenen. Wat een timing! Even geschuild voor het ergste nat en vervolgens naar de friettent om een goeie bojum te leggen voor de avond.

’s Avonds hebben we in vier verschillende cafés onze klanken laten horen. Een kleine selectie van de nummers die we hebben gespeeld: Bon Jovi Mix, Do I Ever, Narcotic, Foute Medley, Hello en Shirt uit en zwaaien.

Rond 22.00uur was het tijd om weer richting huis te gaan. Op de terugweg nog gezellig nagepraat en gelachen over deze geweldige dag vol zonneschijn, gezelligheid en muzikaliteit! Wat een mooie afsluiting van carnaval!

Op naar ons volgende optreden op 7 April in Drunen op het festival van ’t Rammeltammel!! Komen jullie ook?!

(Met dank aan Joyce voor het verslag!)